Driva en butik

eget
För många är det en dröm att någon gång i livet driva en egen verksamhet. Kahls The & Kaffehandel är en franchisekedja vilket innebär att du själv kan öppna och driva en butik, med stöd från oss.

Sofie Johansson var 22 år och pluggade ekonomi, men drömde om att starta eget. När hon såg annonsen om att Kahls The & Kaffehandel sökte franchiseinnehavare i Kalmar nappade hon direkt. – Franchise är bra för den som är oerfaren företagare. Man får bra hjälp att komma igång, men man är ändå sin egen. Man får också ta del av bra inköpsavtal som en kedja, med bättre priser än man kan få som en liten beställare. Te- och kaffetrenden är under stark utveckling och det är en kul bransch att vara i.
2011 har Sofie drivit butiken i fem år och omsättningen har ökat markant det senaste året. Nyligen flyttade butiken till ett bättre läge i köpcentret Baronen och förutsättningarna för utveckling av verksamheten är perfekta. – Jag har nu 12 sittplatser inne, och ytterligare ett 20-tal på uteserveringen. Förutom mig själv sysselsätter jag en halvtid och har en person på timanställning. – Jag tycker att man ska våga följa sina drömmar. När vi ber Sofie tipsa om sin favoritprodukt är det chokladen hon talar sig varm för. Kvalitetspraliner med många spännande smaker som havssalt eller en mörk ren chokladkaka är hennes favoriter ur sortimentet.

Kahls The & Kaffehandel

Kahls The & Kaffehandel skall erbjuda vardagslyx med ett stort utbud av kvalitetsprodukter och kunskap inom områdena kaffe, te och choklad. Med god service och insperation bli det självklara valet för vardags som till fest.

Är du intresserad? Klicka här